İçeriğe geç

Cross Ne Anlama Gelmektedir

Cross Türkçesi ne?

İsim haç, put, salip. İsim çarmıhtaki İsa’nın bir resmi veya heykeli. Adınızı çaprazlayın ve elinizle haç işareti yapın. haç işareti yapın:

Cross insan ne demek?

Travesti (kısaca CD), karşı cinsle özdeşleşen kıyafetler giyen kişidir. Kadın, erkek kıyafetleri giyen kişidir ve erkek, kadın kıyafetleri giyen kişidir.

Cross yapmak ne demek?

geçmek; yolu geçmek; harcamak; (bot)., (zool). Farklı türlerdeki hayvanları veya çiçekleri çiftleştirerek melez çeşitler elde etmek; etkisizleştirmek; karışım türleri; Haç işareti yapın. Üzerine bir çizgi çizin.

Cross yapmak ne demek?

Çapraz antrenman genellikle vücut geliştirme, jimnastik, halter ve fitness gibi sporları tek bir alanda birleştirmek olarak anlaşılır. Başka bir deyişle, kişinin sadece bir değil, vücudunun neredeyse tüm bölümlerini çalıştırmasına olanak tanır.

Cross almak nedir?

Çapraz pazarlama, çapraz satış olarak da adlandırılır, Türkçe’de çapraz pazarlama veya çapraz satış olarak bilinen bir satış tekniği türüdür. Çapraz satış, bir ürünü satın alırken birlikte kullanılabilecek tamamlayıcı ürünler sunarak şirketin satışlarını artırmayı amaçlar.

Cross nedir sağlık?

Türkçede çapraz eşleşme ifadesi kısaca çapraz eşleşme olarak ifade edilir. Tüm dünyada tıp dünyasında yaygın olarak kullanılır. Aslında hastaya kan bağışında bulunacak kişinin kan uyumunu gösteren bir çalışmadır. Gerekli testler sonucunda kişilerin uyumlu olup olmadığı ortaya çıkar.

CD cinsellik ne demek?

CD (CrossDresser): Karşı cinsle özdeşleşmiş kıyafetler giyen ve çoğunlukla heteroseksüel olan kişi. Kadın, erkek kıyafetleri giyen kişi ve erkek, kadın kıyafetleri giyen kişidir. Kavram sadece kıyafetleri değil, aynı zamanda karşı cinsle özdeşleşmiş aksesuarları da içerir; buna saç, sakal, bıyık, kaş stilleri ve makyaj da dahildir.

Cross geçiş ne demek?

Çapraz ticaret, malların ulusal mal haline gelmeden veya gümrük bölgesine girmeden önce bir ülkeden diğerine satışı ve taşınmasıdır. Bu yöntemde ürünler, araç ülkesi adı verilen üçüncü bir ülke üzerinden taşınır.

Cross atmak ne demek?

Çapraz hareket olarak da adlandırılan çaprazlama, topu bir elden diğerine hızla paslayarak ve hareket yönünü değiştirerek diğer basketbolcuları şaşırtmanın bir yoludur. Örneğin, bir basketbolcu savunmacılarla çevriliyken sağ eliyle potaya doğru top sürebilir.

Kros yapmak ne demek?

Kros kelimesinin güncel sözlük anlamı nedir? Cevap: Tarlalar ve ormanlar arasında, tepeleri, hendekleri, çukurları, dereleri aşarak ve yamaçlara tırmanarak yapılan uzun mesafeli koşu.

Cross yük ne demek?

Çapraz ticaret taşımacılığı, bir firmanın veya antreponun yurtdışında veya serbest bölgede satın aldığı malların, doğrudan doğruya yurtdışındaki bir firmaya veya antrepoya veya serbest bölgedeki bir firmaya, çapraz ticaretin yapıldığı ülke üzerinden transit olarak satılmasıdır.

Cross over ne demektir?

Çaprazlama veya kısmi değişim, mayozun profaz I fazında meydana gelen eşleşmiş kromozomların parçalarının değişimidir.

Cross yürüyüş nedir?

– Çapraz antrenman, her antrenman programında farklı egzersizler içerir. Vücut geliştirme, jimnastik, yüksek yoğunluklu fonksiyonel hareketler ve koşu, kürek çekme ve ip atlama gibi kardiyo egzersizleri birlikte yapılır. Antrenman seansları kısa ve çok yoğundur. Dinlenme süresi çok kısadır.

Cross oyunda ne demek?

Çevrimiçi oynanabilen video oyunlarında, çapraz platform oynama veya cross-play, oyuncuların farklı video oyunu donanımlarını kullanarak aynı anda birbirleriyle oynamalarına olanak tanıyan bir oyun türüdür.

Cross kaldıraç ne demek?

Çapraz veya Çapraz Marj, yatırımcının kullanılabilir bakiyesini hesaptaki tüm açık pozisyonlara dağıtır. Tüm açık pozisyonların toplam marj gereksinimi yatırımcının kullanılabilir bakiyesinden azsa, yatırımcının hesabında yeterli fon bulunur.

Cross fiili ne demek?

“Kreuzen” fiili “geçmek, işaretlemek” anlamına gelir.

Cross atmak ne demek?

Çapraz hareket olarak da adlandırılan çaprazlama, topu bir elden diğerine hızla paslayarak ve hareket yönünü değiştirerek diğer basketbolcuları şaşırtmanın bir yoludur. Örneğin, bir basketbolcu savunmacılarla çevriliyken sağ eliyle potaya doğru top sürebilir.

Cross Joın ne demek?

CROSS JOIN, tablolar arasındaki birleştirme işleminde seçilen alanlar arasındaki tüm kombinasyonların bir sonuç tablosu olarak çıktı olarak verilmesini sağlar. Veritabanlarında nadiren kullanılan bir yöntem olan CROSS JOIN tarafından oluşturulan sonuç tablosundaki satır sayısı, alanların Kartezyen çarpımlarının sayısına eşittir.

Cross over ne demektir?

Çaprazlama veya kısmi değişim, mayozun profaz I fazında meydana gelen eşleşmiş kromozomların parçalarının değişimidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir